Aquesta web utilitza cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació. Més informació Accepto
SEGUEIX-NOS A:

Filosofia

La nostra visió empresarial és ser considerats com una empresa honesta, àgil i eficient en la realització dels projectes que els nostres clients ens confien.

Els valors que sustenten les nostres relacions comercials es basen en la confiança, la professionalitat de les persones que conformen la nostra organització, la seva orientació a resultats, així com la potenciació de les relacions humanes entre els diferents membres que componen els equips de treball. A través del respecte a aquests valors, la sostenibilitat en les nostres col·laboracions empresarials esdevé en un dels nostres majors assoliments.

El nostre compromís amb la societat i l'entorn en el qual participem, es reflecteix en la nostra periòdica col·laboració amb associacions o fundacions sense ànim de lucre. Aquestes, a través de les seves polítiques de sostenibilitat i suport econòmic, dignifiquen i milloren les societats més desprotegides del planeta.

La nostra missió és ser reconeguts al mercat en el qual operem, com una organització que aporta un alt valor afegit en els diferents entorns on participa, gràcies a la nostra voluntat d'aplicar la màxima qualitat en les nostres relacions de companyia amb clients, proveïdors i empleats.

Orientació

Qualita és una companyia constituïda al maig de l'any 2005, amb més de 30 professionals especialitzats en diferents solucions de negoci, principalment a l'entorn d'Oracle Aplicacions. L'àmplia experiència de les persones que componen l'equip comercial i de consultoria, ens permet donar resposta a les diferents necessitats que els nostres clients ens plantegen.

Per a això i de la mà de les solucions que lideren el mercat des d'un punt de vista tecnològic i funcional, Qualita comercialitza els productes associats a cada solució i porta a terme els corresponents projectes d'implementació.

qImplanta: Metodologia d'implantació de projectes.
qImplanta la nostra metodologia d'implementació, és el resultat d'anys d'experiència, coneixement i participació en diferents mides i models de projecte. Així mateix i com a aspecte bàsic, aquest mètode es complementa amb un equip humà altament qualificat per a la implantació de les diferents solucions que incorpora el nostre portfoli.

La combinació dels dos apartats anteriors, ens permet assegurar l'èxit i la qualitat dels nostres projectes.

Evolució

Qualita va iniciar la seva activitat a partir d'una primera oficina a la ciutat de Barcelona, per més tard i coincidint amb la seva consolidació com a empresa de referència a l'entorn d'Oracle aplicacions, traslladar-se a Sant Cugat del Vallés on actualment estan les nostres oficines centrals. Al setembre de 2008 es constitueix SistelQualita, oferint des de la seva oficina situada a València, cobertura comercial i de consultoria a les zones de Llevant, Murcia i Andalusia.

Al setembre de 2010, es va inaugurar la nova delegació de Girona, amb l'objectiu d'oferir una cobertura més propera als clients d'aquesta zona geogràfica.

Des del seu naixement l'any 2005, Qualita ha anat experimentant any rere any, un creixement constant i proporcionat, tal com es mostra en les gràfiques de personal, clients i facturació.

Qualita: personal, clients i facturació
Avís legal